Teamuitjes

Een teamuitje zoals voorheen organiseren zit er op het moment even niet in en dat terwijl het nu juist zo belangrijk is om gezamenlijk dingen te organiseren en in contact te blijven.

Een teamuitje zoals voorheen organiseren zit er op het moment even niet in en dat terwijl het nu juist zo belangrijk is om gezamenlijk dingen te organiseren en in contact te blijven. Gelukkig hebben we genoeg ideeën om ook online teamuitjes te organiseren en zo de teamspirit hoog te houden. Naast online events hebben we genoeg ideeën om dit ook fysiek naar de huiskamer te brengen!

Quizen

Een all-time favourite: de pubquiz. En uiteraard uitermate geschikt om online te spelen! De quiz is in meerdere smaken te verkrijgen. Zoals een quiz rondom algemene kennis, maar daarin onder andere de muziekronde en de fotoronde. Speciaal voor de Nijmegen-liefhebbers hebben we ‘De Grote Nimweegse Nie Nuilen’-quiz. Met allemaal vragen over Nijmegen, muziek uit Nijmegen en natuurlijk met vragen over de Nijmeegse taal!

Daarnaast is het ook mogelijk om de quiz deels of volledig aan te passen naar je eigen bedrijf. Zo kan je een 100% op maar gemaakte quiz laten maken inclusief foto rondes.

Tijdens de quiz zorgen we voor voldoende interactiviteit, door middel van chats, foto’s insturen en inbellen!

Bingo

Wie had verwacht dat we in deze tijden zouden terugvallen op de oud Hollandse spelen?  Wie dacht dat Bingo alleen nog voor bejaarden in een zorginstelling was, zit er goed naast! Met onze interactieve bingo brengen we het spel naar een nieuw niveau.

De bingo-kaarten worden digitaal toegestuurd, of kunnen eventueel per post toegezonden worden. Heb je bingo? Dan stuur je een bericht naar onze redactie. Klopt de bingo? Dan heb je prijs. Heb je een valse bingo? Dan wordt je gebeld en moet je een liedje zingen!

Tussen de bingo-rondes door zorgen we voor een pauze met nog een extra belronde.

Proeverijen

Op het Honigcomplex hebben we voldoende smaakmakers om ons heen. Zo hebben we de brouwerijen Oersoep en Nevel als buren en de sommeliers van restaurant De Meesterproef.

In samenwerking met hun kunnen we verschillende online proeverijen en workshops geven. Bijvoorbeeld over bier, wijn of whiskey. Het leuke hieraan is dat we zorgen dat alle deelnemers thuis een pakketje toegestuurd krijgen met daarin verschillende items om te proeven. Zo kun je dus lekker vanuit huis meedoen met elke proeverij!

Extra’s

Wil je meer uit je event halen? We denken graag met je mee! Enkele ideeën om je event een extra boost te geven:

Pakketten voor je deelnemers:

Nu we van offline events naar online events gaan, missen we soms de interactie met de deelnemers. Om iedereen in de juiste mindset te krijgen kunnen we naar alle deelnemers een verrassingspakketje sturen, denk aan een borrel-box om de VrijMiBo in te luiden met onder andere biertjes van Oersoep op het Honigcomplex of een pakket met onder andere een tapasplankje van de sociale werkplaats Stadsboom!

Presentatie en dagvoorzitters

Een goed event staat of valt bij een goede presentatie. Nu de events online gaan en de camera’s aanstaan is dit des te belangrijker. Gelukkig hebben wij een uitgebreide poule van vakmensen met veel ervaring! Ben je opzoek naar iemand die jullie event voor de camera’s kan leiden, vraag ons eens naar de opties!

Eten en drinken op het Honigcomplex

Op het Honigcomplex is gelukkig nog steeds genoeg te beleven. Zo hebben wij de hipste en beste horeca van Nijmegen bij ons in het pand! Interesse in een heerlijk lunch van coffeebar First Things First of restaurant De Meesterproef? Of meer zin in een diner of een burger met biertje bij brewpub STOOM? Laat het ons weten en wij maken de reservering voor jullie!

Menu